Телефон за доставка +3598 777 64 888

     В сърцето на град Шумен се намира уникално кътче – Парк „Студентски“. Място, където спокойствие и радост могат да намерят малки и големи. През 2016г. паркът е реновиран и бързо се превръща в център на културни и спортни мероприятия. Жителите на град Шумен могат да зарадват децата си като се възползват от атракционите, намиращи се в парка.
     Той разполага с единственото виенско колело в областа, батути за малки и големи деца, бънджи, външен плейграунд, влакче, увеселителни патета, електически животни и много клатушки.
В парка абсолютно безплатно може да се ползва рампа за скейтборди и колела, както и обновеното мултифункционално игрище. Има много алеи, зелените площи са потдържани и всеки гост на Парк „Студентски“ може да се порадва на хубавата природа и чистият въздух.

 

 

 

 

 

 

Ледена пързалка

     През зимният сезон жителите на град Шумен и областта ще могат да се радват на една от най-модерните ледени пързалки на открито.Ледената пързалка в парк „Студентски“ е голям, модерен, спортен и трнировъчен комплекс с обща площ над 400 кв.м. Покритието на пързалката е с естествен лед от 10 см, както и трибуна за зрители за 90 места.
     Ледената пързалка ще разполага с три тренажора, които да помагат на децата да се учат да се пързалят. Тренажорите ще са във формата на животни.

 


ОТДАВАНЕ НА РЕКЛАМНА ПЛОЩ ВЪРХУ ЛЕДЕНА ПЪРЗАЛКА ГР. ШУМЕН В ПАРК СТУДЕНТСКИ


Батути

  • Батут „Парзалка“ с размери : 12 на 6 метра.

  • Батут 4 на 5 метра.

  • Батут 6 на 10 метра.

  • Батут 7 на 9 метра.

    Батутът е устройство за скокове, представляващо опънато издръжливо платно.

         Натяга се с помощта на метални амортизатори (пружини), свързващи платното с метална рамка на крака. Използва се за скокове за игра и състезания. Опънатото платно само по себе си не е еластично – тази еластичност, необходима като изхвърляща сила за извършване на скоковете, се осигурява от пружините, създаващи потенциална енергия.

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator at webmaster@pm-grill-pizza.plazmaxcomputers.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

More information about this error may be available in the server error log.