Телефон за доставка +3598 777 64 888

     В сърцето на град Шумен се намира уникално кътче – Парк „Студентски“. Място, където спокойствие и радост могат да намерят малки и големи. През 2016г. паркът е реновиран и бързо се превръща в център на културни и спортни мероприятия. Жителите на град Шумен могат да зарадват децата си като се възползват от атракционите, намиращи се в парка.
     Той разполага с единственото виенско колело в областа, батути за малки и големи деца, бънджи, външен плейграунд, влакче, увеселителни патета, електически животни и много клатушки.
В парка абсолютно безплатно може да се ползва рампа за скейтборди и колела, както и обновеното мултифункционално игрище. Има много алеи, зелените площи са потдържани и всеки гост на Парк „Студентски“ може да се порадва на хубавата природа и чистият въздух.

 

 

 

 

 

 

Ледена пързалка

     През зимният сезон жителите на град Шумен и областта ще могат да се радват на една от най-модерните ледени пързалки на открито.Ледената пързалка в парк „Студентски“ е голям, модерен, спортен и трнировъчен комплекс с обща площ над 400 кв.м. Покритието на пързалката е с естествен лед от 10 см, както и трибуна за зрители за 90 места.
     Ледената пързалка ще разполага с три тренажора, които да помагат на децата да се учат да се пързалят. Тренажорите ще са във формата на животни.

 


ОТДАВАНЕ НА РЕКЛАМНА ПЛОЩ ВЪРХУ ЛЕДЕНА ПЪРЗАЛКА ГР. ШУМЕН В ПАРК СТУДЕНТСКИ


Батути

  • Батут „Парзалка“ с размери : 12 на 6 метра.

  • Батут 4 на 5 метра.

  • Батут 6 на 10 метра.

  • Батут 7 на 9 метра.

    Батутът е устройство за скокове, представляващо опънато издръжливо платно.

         Натяга се с помощта на метални амортизатори (пружини), свързващи платното с метална рамка на крака. Използва се за скокове за игра и състезания. Опънатото платно само по себе си не е еластично – тази еластичност, необходима като изхвърляща сила за извършване на скоковете, се осигурява от пружините, създаващи потенциална енергия.

 

 

Виенско колело

     Виенското колело е увеселително съоръжение, което представлява огромно вертикално колело, въртящо се около ос, разположена в центъра му. Съоражението се състои от 12 бр. кофи, височина 10 метра, диаметър 10 метра, лед осветление. 

 

 

 

 

Плейграунд

     Детски кът-лабиринт с две пързалки, три люлки, басейн с топки, 2 броя къщички, тунели и др. Лабиринта е на три нива, размер- 4 на 9 м., с мека настилка, с покрив/винил/ и странични страници от прозрачен винил. 

 

 

Галерия